Fira första maj i Linköping!

banner1maj_copy1

Vi firar 1 maj tillsammans i Linköping!

Vänsterpartiet, Vänsterns Studentförbund och Ung Vänster anordnar ett demonstrationståg mot högerregeringen. Årets paroll är ”Fler jobb -bättre jobb”.

Vi samlas fredagen den 1 maj kl. 12.00 vid Konsert och Kongress, avmarsch sker kl. 12.30. Vi tågar till tonerna av blåsorkester till Trädgårdsföreningen, där det blir apellmöte med tal och musik. Huvudtalare är riksdagsledamot Kalle Larsson.

Apellmötet börjar ca. kl. 13.00. I samband med apellmötet kommer det att finnas fika till försäljning och ett radikalt bokbord finns också på plats. Vi kommer även att samla in pengar till Ship to Gaza. Tanken med projektet är
att transportera ett fartyg fyllt med bland annat leksaker och böcker från Norden via hamnar i Europa och Medelhavet, till barn i Gaza. Dessutom kan du givetvis köpa årets 1 maj-nål samt samtala med lokala partimedlemmar. Vi avslutar apellmötet ca. kl. 14.00.

Alla är varmt välkomna till vänsterns demonstration och apellmöte 1 maj! Bjud med familj, vänner, grannar och arbetskamrater att demonstrera mot högerregeringen och för en rättvisare värld!

Annonser

About Ung Vänster Östergötland

Ung Vänster är Vänsterpartiets oberoende ungdomsförbund. Vi är ett socialistiskt och feministiskt förbund som organiserar ungdomar som vill ha ett annat samhälle än det vi har idag - ett samhället präglat av solidaritet och jämlikhet!

Posted on 21 april 2009, in Information, Manifestation. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: