Ny styrelse i Ung Vänster Östergötland

Lördagen den 27 februari höll Ung Vänster i Östergötland distriktsårskonferens i Norrköping, där man bland annat antog en ny verksamhetsplan och valde ny styrelse. Den 20-åriga linköpingsbon Fredrik Andersson omvaldes som ordförande:

– Det är väldigt kul att få förtroendet att leda distriktet över detta valår, säger Andersson. Vi lever i en tid där ungdomsgenerationen för första gången växer upp med sämre förutsättningar än vad våra föräldrar hade. Ung Vänsters uppgift måste vara att visa att det går att bryta högerns nedskärningspolitik om bara den politiska viljan finns, och att en politisk förändring också kan innebära satsningar och förbättringar.

I övrigt utökades distriktsstyrelsen från fem till åtta personer. Utöver ordföranden valdes följande personer in i styrelsen:

Paulina Henrichsén (Linköping) omval, Linnéa Viktorsson Blom (Norrköping) nyval, Tommie Petersson (Linköping) nyval, Maria Rönndahl (Boxholm) nyval, Tova Mattsson (Linköping) nyval, David Oscarsson (Linköping) nyval, samt Sandra Zettervall (Norrköping) nyval.

Under året planerar vi förstås att bedriva en stark valrörelse över hela länet. Vi har även bestämt oss för att försöka starta upp två nya lokalavdelningar i länet, där Mjölby står först i kön för en etablering.

En lista över nya styrelsen med tillhörande kontaktuppgifter finns här!

Annonser

About Ung Vänster Östergötland

Ung Vänster är Vänsterpartiets oberoende ungdomsförbund. Vi är ett socialistiskt och feministiskt förbund som organiserar ungdomar som vill ha ett annat samhälle än det vi har idag - ett samhället präglat av solidaritet och jämlikhet!

Posted on 28 februari 2010, in Information. Bookmark the permalink. 1 kommentar.

  1. Jag ville bara glida in och gratulera till en lyckad konferens och utnämnandet av en stark styrelse, önskar er all lycka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: