Fira Första maj med Vänstern i Linköping!

Demonstrera för en annan politik och ett annat samhälle!

Välkommen att delta i vänsterns 1 maj-tåg i Linköping 2010!

Första maj samlas vi vid Konsert och Kongress kl. 12.00. Till tonerna av blåsorkester samtalar vi med varandra, får tillfälle att inhandla årets 1 maj-nål att fästa på kavajslaget och övar på talkörerna. Kl. 12.30 marscherar vi från Konsert och Kongress mot Trädgårdsföreningen, under det att blåsorkestern spelar Internationalen och Arbetets söner.

På plats vid Trädgårdsföreningens scen tar vårt apellmöte vid från ca. kl. 13. Årets huvudtalare är riksdagsledamot Kalle Larsson samt Stefan Lindborg från Ung Vänsters förbundsstyrelse. Talare från Vänsterns Studentförbund och Vänsterpartiet i Linköping medverkar också. Talen varvas med olika kulturella inslag. I samband med apellmötet finns
möjlighet att köpa fika, där behållningen går till Ung Vänsters lokala arbete. Det finns också möjlighet att inhandla böcker av olika slag från vårt radikala bokbord, där även Flammans 1 maj-nummer finns tillgängligt.
När programmet i Trädgårdsföreningen avslutas sjunger vi tillsammans Internationalen, och går därefter stärkta av gemenskapen, de viktiga budskapen och det fina vårvädret tillsammans vidare in i valrörelsen.
Vi har ett val att vinna i år!

Om Ung Vänster Östergötland

Ung Vänster är Vänsterpartiets oberoende ungdomsförbund. Vi är ett socialistiskt och feministiskt förbund som organiserar ungdomar som vill ha ett annat samhälle än det vi har idag - ett samhället präglat av solidaritet och jämlikhet!

Publicerat på 17 april 2010, i Information, Manifestation. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: