Vi har kämpat, nu röstar vi på Vänsterpartiet!

Klockan 8 idag öppnade vallokalerna. Den här dagen avslutar månader av stenhårt arbete för att byta regering och politik. Ung Vänster Östergötland har gjort en superbra valrörelse och oavsett resultat så har ungdomsförbundet stärkt sin position i länet. Vi har delat ut drygt 30 000 flygblad, och ytterligare tusentals foldrar och annat material. Vi har besökt i stort sett alla länets gymnasieskolor, och även några högstadieskolor och folkhögskolor. Vi har hållt torgmöten och sprungit i trappuppgångar och delat ut valmaterial. Vi har gått upp kl 4:30 för att möta morgonpendlarna på resecentrum och vi har varit med i TV och tidningar. Vi har varit nästan överallt helt enkelt.

Idag uppmanar vi alla att rösta på Vänsterpartiet i valen till riksdag, kommuner och landsting. Det gör vi för att vi vill ha ett solidariskt samhälle, där sjukdom och arbetslöshet inte ska vara synonymt med fattigdom. Det gör vi för att vi vill avskaffa riskkapitalisternas vinster på skattepengar som annars hade gått till skolan, sjukvården och omsorgen. Och för att vi vill ha vårt privatliv ifred och slippa övervakningslagar som FRA och IPRED-lagarna.

Annonser

About Ung Vänster Östergötland

Ung Vänster är Vänsterpartiets oberoende ungdomsförbund. Vi är ett socialistiskt och feministiskt förbund som organiserar ungdomar som vill ha ett annat samhälle än det vi har idag - ett samhället präglat av solidaritet och jämlikhet!

Posted on 19 september 2010, in Information. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: