Ung Vänster Motala är på G

Idag höll Ung Vänster Motala medlemsmöte i Vänsterpartiets lokal. Det var det andra mötet i ordningen, och inom några veckor kommer vi vara redo att formellt bilda en avdelning i staden genom att hålla årsmöte och välja ordförande och så vidare. Redan nu händer det dock grejer, och aktiviteter såsom flygbladsutdelning och insändarskrivande är redan inplanerade. Flera av klubbens medlemmar ska också delta på den kurs som anordnas av distriktet 22-24 oktober.

Man kommer också arbeta med förbundets antirasistiska kampanj och så småningom ska man satsa på att uppmärksamma någon särskild lokal fråga, i staden som nyligen, glädjande nog, har fått en S-V-majoritet. Låter detta intressant, och bor du i Motala? Då kan du kontakta oss på motala@ungvanster.se så kan du bli aktiv medlem hos oss.

Annonser

About Ung Vänster Östergötland

Ung Vänster är Vänsterpartiets oberoende ungdomsförbund. Vi är ett socialistiskt och feministiskt förbund som organiserar ungdomar som vill ha ett annat samhälle än det vi har idag - ett samhället präglat av solidaritet och jämlikhet!

Posted on 13 oktober 2010, in Information. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: