Nya klubbar på gång

Arbetet med att starta nya avdelningar av Ung Vänster runt om i Östergötland går vidare. I Motala har årsmötet redan planerats in – den 18:e november bildas klubben formellt i staden.

Utöver det så har distriktsstyrelsen, med god hjälp av Elin Melander som jobbar som ombudsperson, rest runt de senaste dagarna för att fixa nya medlemmar till ännu fler klubbar. Idag besöktes Kungshagagymnasiet i Mjölby där ett flertal nya medlemmar värvades. Redan nu finns underlag för att starta en klubb i staden och arbetet med detta kommer att inledas redan nästa vecka. På bilden syns Paulina Henrichsén från distriktsstyrelsen som deltog vid besöket i Mjölby.

Igår besöktes Ramunderskolan i Söderköping. På bilden syns Fredrik Andersson. Här behövs fortfarande fler medlemmar för att en klubbstart ska vara möjlig, men vi är på god väg.

Kommer du från någon av städerna där vi håller på att starta upp, och är intresserad av att vara med? Kontakta oss på ostergotland@ungvanster.se.

Annonser

About Ung Vänster Östergötland

Ung Vänster är Vänsterpartiets oberoende ungdomsförbund. Vi är ett socialistiskt och feministiskt förbund som organiserar ungdomar som vill ha ett annat samhälle än det vi har idag - ett samhället präglat av solidaritet och jämlikhet!

Posted on 12 november 2010, in Bilder, Information. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: