Ung Vänster – Nu också i Motala!

På torsdagseftermiddagen den 18:e november bildades Ung Vänster i Motala efter att ha legat nere i några år. Till ordförande valdes Andreas Karlsson:

– Det känns kul att få förtroendet att vara ordförande. Jag ser fram emot att få leda klubben under den antirasistiska kampanjen vi bedriver just nu, och under den organisatoriska upprustning som kommer att ske under det närmsta året. Vi hoppas på många nya medlemmar nu när vi bildat en Ung Vänster-förening i Motala!

Till ordinarie ledamöter i styrelsen valdes också Elin Franzén och Emelie Fredriksson. På mötet antogs också en verksamhetsplan där Ung Vänster Motala sammanfattar vad man vill göra under det kommande året. Där slår man bland annat fast att man kommer arbeta med Ung Vänsters kampanjer, genom att till exempel besöka skolor.

Annonser

About Ung Vänster Östergötland

Ung Vänster är Vänsterpartiets oberoende ungdomsförbund. Vi är ett socialistiskt och feministiskt förbund som organiserar ungdomar som vill ha ett annat samhälle än det vi har idag - ett samhället präglat av solidaritet och jämlikhet!

Posted on 20 november 2010, in Information, Pressmeddelande. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: