Kampanjplan och studier i Linköping

Torsdagen den 31 mars samlades klubbstyrelsen i Linköping för att diskutera det fortsatt upplägg över kampanjen ”Inga fler ursäkter!”. Klubbstyrelsen la upp en plan över aktiviteter under april och maj månad. Detta förslag togs upp och godkändes på klubbmötet måndagen den fjärde april. En kalender över dessa aktiviteter kommer både finnas i lokalen samt i google- kalendern. Vi har planerat flygbladsutdelning, bokbord på skolor, affischering, kulturcaféen med mera.

Linköpingsklubben håller även på med en studiecirkel om feminism de måndagar då det inte är klubbmöte. Efter att den studiecirkeln är avslutad kommer klubben att inleda studiecirkeln ”Kämpa lär”.

Vi har även fått en ny ombudsman, Jonas Hasselqvist.

Första maj-gruppen är i full gång och planerar! Tillsammans med Vänsterpartiet och Vänsters studentförbund planerar Ung Vänster ett kanon bra firande av första maj i Linköping.

Annonser

About Ung Vänster Östergötland

Ung Vänster är Vänsterpartiets oberoende ungdomsförbund. Vi är ett socialistiskt och feministiskt förbund som organiserar ungdomar som vill ha ett annat samhälle än det vi har idag - ett samhället präglat av solidaritet och jämlikhet!

Posted on 12 april 2011, in Information. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: