Norrköpingsklubben hade årsmöte

Ung Vänster Norrköping har efter ett mycket aktivt och lyckat år haft årsmöte. Det är som vanligt en känsla av sorg och glädje. Sorg för att något riktigt bra är över och glädje över att ett nytt verksamhetsår antagligen kommer att toppa det föregående året. 2011 var ju året som några få aktivister byggde upp klubben igen. På årsmötet var vi ca 13 stycken, och ändå var inte alla aktiva närvarande.

Ordförande Nicklas Lundström för Vänsterpartiet Norrköping och Lucas de Vivo, ordförande för Vänsterns Studentförbund i Norrköping närvarade på mötet med hälsningsanföranden. Det är peppande att se att vår vänsterfamilj växer, även om det inte är så konstigt i en tid av nedskärningar och försämringar för vanligt folk. 

En ny styrelse valdes, med några nya och några gamla- precis som det ska vara. Fanny Rosberg valdes igen till ordförande, något jag är mycket glad över. Fanny har under året drivit klubben framåt och jag är övertygad om att hon kommer göra det ännu bättre i år. Dessutom valdes Mira Engström, Saga Ferko, Mirna Pozo Bahto och Ellen Andersson till styrelsen.  

Till nästa verksamhetsår kommer Ung Vänster Norrköping att bli ännu större och ännu bättre. Verksamhetsplanen vi tog fram är riktigt ambitiös. Vi ska hålla pass i feministiskt självförsvar, utbilda oss i massa intressanta ämnen, hålla bokbord på skolor och organisera fler som tröttnat på borgarnas skitsnack. Vi är många som väntar på valet 2014 för att kunna byta regering och till dess ska vi synas, höras och skrika högst!

Deniz Tütüncü

Annonser

About Ung Vänster Östergötland

Ung Vänster är Vänsterpartiets oberoende ungdomsförbund. Vi är ett socialistiskt och feministiskt förbund som organiserar ungdomar som vill ha ett annat samhälle än det vi har idag - ett samhället präglat av solidaritet och jämlikhet!

Posted on 26 januari 2012, in Pressmeddelande. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: