Om oss

Ung Vänster är ett socialistiskt och feministiskt förbund som tar kampen i vardagen. Vart vi än vänder oss ser vi orättvisor som syftar till att trycka ner oss, beroende på vårt kön, vår klasstillhörighet eller vilken hudfärg vi har. Vi vägrar acceptera dessa orättvisor och det är därför vi organiserar oss, ungdomar tillsammans för ett bättre liv, för solidaritet och rättvisa.

Ung Vänster behöver bli fler och starkare och därför vill vi ha fler medlemmar. Men att bli medlem i Ung Vänster kan också betyda mycket för den som går med. Det är något speciellt att tillsammans med andra kämpa för det man tror på, att diskutera frågor man är intresserad av med likasinnade, att utveckla sig själv och att bli en av dem som gör skillnad. Medlem blir du här.

Mer information om oss och vad vi tycker i olika frågor finns på vår förbundshemsida.

Vi har en distriktsstyrelse bestående av 3 personer och klubbar i Linköping, Norrköping. Vi jobbar aktivt med att få verksamhet över hela Östergötland, bor du i en annan ort och vill vara med och starta en ny klubb, hör av dig till: ostergotland@ungvanster.se

  1. Vi håller på med ett skolarbete, jag är lite intresserad om vad ni har för kärnfrågor Mvh Alex

  2. Hej!

    Vi jobbar mycket kring frågor om hur man bekämpar ungdomsarbetslöshet, vi kräver att alla ska ha rätt till bostad, utbildning och en meningsfull fritid. Vi jobbar också mycket med att bekämpa den växande rasismen i samhället.

    Vill du ha mer utförliga svar är du välkommen att kontakta oss med frågor på: ostergotland@ungvanster.se

    /Fredrik, Ung Vänster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: